RETT UT - Pilgrimsleden fra Sjøla til Tiller

Fellestur

Dato
28. oktober kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

I dag vandrer vi pilgrimsleden fra Sjøla i Klæbu til Tiller kirke. Vi anbefaler at dere tar buss, da vi avslutter turen et annet sted enn vi startet. Husk varme klær, og hodelykt kan være greit når det blir mørkt. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Kl 17:30 ved Sjøla i Klæbu. Buss 72 går fra Kongens gate til Sjøla. Anbefales ikke bil, vi avslutter turen et annet sted enn oppmøte. 

Varighet: ca 3-4 timer

Lengde: Ca. 9 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Pilgrimsleden fra Sjøla til Tiller

I dag vandrer vi pilgrimsleden fra Sjøla i Klæbu til Tiller kirke. Vi anbefaler at dere tar buss, da vi avslutter turen et annet sted enn vi startet. Husk varme ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no