RETT UT - Ladestien

Fellestur

Dato
13. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve.Turen går på god sti i kupert terreng over Kjerringberget frem til Sponhuset hvor vi tar en lunsjrast. Hvis været er greit, raster vi ute. Det er mulig å kjøpe kjøpe kaffe og noe å spise på Sponhuset hvis du ikke har med matpakke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Kl 11:00 ved Lade kirke. Buss 2 eller 20 til Lade Gård. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: Ca. 6-7 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Ladestien

Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve.Turen går på god sti i kupert terreng over Kjerringberget frem til Sponhuset hvor vi tar en lunsjrast. Hvis været er greit, ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no