RETT UT - Tur og quiz til Rønningen

Fellestur

Dato
2. desember kl. 17:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vinterens siste quiz på Rønningen arrangeres i desember. Vi går vinterbrøytet vei fra Smistad parkeringsplass inn til Rønningen. Husk gode sko, det kan være både kaldt og glatt i desember. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Kl 17.30 Smistad parkeringsplass, kan ta buss 23 til Granåsen, ca. 2 km å gå til parkeringsplassen. 

Varighet: ca 3-4 timer

Lengde: Ca. 6 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Tur og quiz til Rønningen

Vinterens siste quiz på Rønningen arrangeres i desember. Vi går vinterbrøytet vei fra Smistad parkeringsplass inn til Rønningen. Husk gode sko, det kan være både kaldt og glatt i desember.  ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no