RETT UT - Ringvål til Svartvatnet

Fellestur

Dato
8. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I dag skal vi gå til Svartvatnet. Det blir en fin tur hvor du kan bli bedre kjent med dette markaområdet. Ta med mat og drikke da vi raster underveis. Turen går over myrer så kan være krevende for noen, bruk sko som tåler vann da det er vått. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Kl 11.00 på Ringvål skistadion ved Skogly. Parkering på stedet. Buss nr 1 fra sentrum med skifte til buss nr. 78 på Heimdal stasjon, gå av på bussholdeplass Ringvål grind. 

Varighet: ca 2-3 timer

Lengde: Ca. 8 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

 

RETT UT - Ringvål til Svartvatnet

I dag skal vi gå til Svartvatnet. Det blir en fin tur hvor du kan bli bedre kjent med dette markaområdet. Ta med mat og drikke da vi raster underveis. Turen ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no