RETT UT - Litjvika til Aunvollen

Fellestur

Dato
1. september kl. 11:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

RETT UT tar turen fra Litjvika ved Jonsvatnet til Aunvollen. Vi følger skogsvei forbi Gulltjønna og går opp til Aunvollen hvor det er fin utsikt og vi tar en rast. På vei ned finner vi noen gamle husmannsplasser hvor man kan se steiner etter grunnmuren, men skilt som forteller om levesettet i gamle dager. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Klokka 11:30, Litjvika. Det er mulig å parkere ved veien, men det er begrensede plasser. Det går buss til Litjvika som er fremme ca 11:30. Buss tilbake ca 14:55. Merk at denne turen begynner 11:30, og ikke 11:00 som er vanlig på tirsdagsturene.

Varighet: ca 3 timer

Lengde: Ca. 10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet på forsommeren til koronasituasjonen, og konsentrer oss om å ta deg meg på mindre kjente stier og steder. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

RETT UT - Litjvika til Aunvollen

RETT UT tar turen fra Litjvika ved Jonsvatnet til Aunvollen. Vi følger skogsvei forbi Gulltjønna og går opp til Aunvollen hvor det er fin utsikt og vi tar en rast. ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje Hoel Fossen
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no