Sommer-trilletur Lian-Skistua

Fellestur

Dato
2. juli kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bymarka, Nærtur, Trilletur, Skistua
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre bære-, pulk- og trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et inkluderende og hyggelig pulk- og trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Hver trilletur har i utgangspunktet 10 plasser (1 plass= 1 foresatt og en barnevogn), og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Tidspunkt: torsdag, 2. juli kl. 11

 

Oppmøte: Flagstanga ved Lian

 

Oppmøte ved flaggstanga/utsiktspunkt ovenfor Lian restaurant. Mulighet for parkering ved Lianvannet eller ved flaggstanga. Evt. trikk til Lian holdeplass.
Turen er på Ca 3,4 km en vei. Fine trilleforhold på vei/traktorvei hele turen. Vi går fra flaggstanga/utsiktspunktet og følger Lianveien før vi kommer inn på traktorveien som går opp til Fjellseterveien. Det siste stykket vil vi gå langs bilveien før vi er fremme ved Skistua. Vi spiser formiddagsmat ved Skistua før vi returnerer til Lian. Skistua har åpnet fra kl.12 for de som ønsker å kjøpe mat/drikke.

 

Velkommen på tur! 

 

 

Hilsen turlederne Johan Bernhard(17mnd), Helmer(2mnd) og Mari tlf 99522086.

Sommer-trilletur Lian-Skistua

Vi inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre bære-, pulk- og trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no