TurVerket - Våttakammen

Fellestur

Dato
23. juli 2020 kl. 16:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tur, Aktivitet, Treningstur, Dntung
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trondhjems Turistforening og Fellesverket slår seg sammen for å gi deg mellom 15-25 et nytt tilbud! Vi møtes på Fellesverket for et enkelt felles måltid hvor vi lærer praktiske ting det er fint å kunne når man skal på tur. Her vil Hjelpekorpset i Trondheim Røde Kors lære oss grunnleggende førstehjelp på tur, som hva vi gjør hvis vi skader oss, eller hvordan unngår vi plagsomme og vonde gnagsår? Vi går opp til Våttakammen, Bymarkas beste utsiktspunkt. Det er jevn stigning på turen, men vi går i godt tempo så her kan alle være med. 

Deltar du på tre eller flere turer kan du melde deg på en spennende hengekøyetur til Gjevilvassdalen i Oppdal! Det er begrensede plasser, så vi ber om at du gir beskjed dersom du vil være med til Gjevilvassdalen. 

Oppmøte: 16:30 på Fellesverket, Fjordgata 56, inngang på nedsiden mot vannet 

Lengde: 16:30-19:30

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Ta kontakt med Silje 92071507/silje.fossen@dnt.no eller Mathias Jamtli Rye 40469878/mathias.rye@redcross.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

TurVerket - Våttakammen

Trondhjems Turistforening og Fellesverket slår seg sammen for å gi deg mellom 15-25 et nytt tilbud! Vi møtes på Fellesverket for et enkelt felles måltid hvor vi lærer praktiske ting det ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no