Rutedugnad - Norge på tvers

Dugnad

Fra dato
15. juni kl. 08:00
Til dato
19. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Rutedugnad
Arrangører
Trondhjems Turistforening, Nord-Trøndelag Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Norge på tvers er en unik ekspedisjonsopplevelse som vil gi turgåere minner for livet. Turen går langs den offisielle "Norge på tvers"-ruten langs 63 gr Nord fra Stjørdal til Sylsjøen (Svenskegrensen).

På strekningen Flaksjøen - Kvitfjellhytta ble det i vinter kjørt ut ca 6 km med klopper. Med utgangspunkt fra Ytteråsen (7 km øst for Elvran), vil vi opprette en "base-camp". Det vil etableres 3 arbeidslag à 4 personer som jobber sammen. Det vil være en arbeidsleder pr lag som har erfaring med klopplegging og som styrer arbeidet i laget.
Deltakerne som melder seg på denne rutedugnaden vil få tilsendt mer deltaljerte opplysninger, som også inneholder info om smittevernstiltak ifm dugnaden.
Da det ikke er noen turistforeningshytte i området, vil deltakerne enten måtte kjøre til og fra hver dag (kjøregodtgjørelse utbetales) eller overnatte i telt. Bespisning vil vi komme tilbake til deltakerne.
Det er ikke noe krav å delta alle fem dager, men oppgi hvilke dager du kan delta på ved påmelding.

Har dere spørsmål angående rutedugnaden, ta kontakt med undertegnede for mer info.

Vi ønsker deg velkommen til rutedugnad.
 

Rutedugnad - Norge på tvers

Norge på tvers er en unik ekspedisjonsopplevelse som vil gi turgåere minner for livet. Turen går langs den offisielle "Norge på tvers"-ruten langs 63 gr Nord fra Stjørdal til Sylsjøen ...

Kontaktinformasjon: