Bæretur over Geita, Langdalskollen og Våttakammen

Fellestur

Dato
5. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Bæreseletur, Bæremeis, Tillerrunden
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre bære-, pulk- og trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt kommet dere ut i frisk luft, møte likesinnede og delta på tur i et inkluderende og hyggelig pulk- og trilleturmiljø. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med. God mosjon kombinert med sosialt samvær!

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Hver trilletur har i utgangspunktet 10 plasser (1 plass= 1 foresatt og en barnevogn), og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Fredag 5. juni, 11:00  utenfor Trøndelag folkemuseum

Varighet: ca 3 timer

Turen er en bæretur, det vil si at barn må sitte i bæremeis, bæresele eller lignende. Det er ikke mulig å gå denne turen med barnevogn. Vi starter utenfor Trøndelag folkemuseum og følger boliggatene via Reservedammen opp til Strandlinja. Her tar vi av på sti som vi følger opp til Geita, over Langdalskollen og til slutt tar vi turen innom Våttakammen. Herifra går vi rett ned til Strandlinja som vi følger tilbake. Ved Trøndelag folkemuseum er det bussholdeplass for buss 11 og parkeringsplass. Vi venter til bussen som skal ankomme museet 11:05 har passert dersom noen planlegger å ta den (si ifra på forhånd).

Turledere er Pål (tlf. 99036878) og Elida (8 måneder)

Husk varme klær tildeg og barnet, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Bæretur over Geita, Langdalskollen og Våttakammen

Vi inviterer foreldre, foresatte eller annen familie som er hjemme med små barn, til å delta på våre bære-, pulk- og trilleturer. Gjennom dette tilbudet får du og barnet ditt ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no