Snekre- og maledugnad på Trollheimshytta 24. - 27. august 2020

Dugnad

Fra dato
24. august 2020 kl. 08:45
Til dato
27. august 2020 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Maling, Vasking, Rydding
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

På slutten av en sesong er det alltid mye man ser burde være gjort av maling og snekring både inne og ute før vinteren setter inn. Trollheimshytta er ei stor hytte med mange rom og flere bygninger, så her er det alltid en god del å gjøre for å holde alt i orden. Vi oppdaterer denne teksten med konkrete arbeidsoppgaver utover sommeren, men vi oppforderer dere som kan tenke dere å bidra på Trollheimshytta i august, til å melder dere på. Vi har varierte oppgaver som passer for alle som har lyst til å bidra. 

Vi tar båt innover Gråsjøen, og så er det ei lita times rusling inn til hytta (3 km). Vi har en del retningslinjer vi skal følge for å unngå spredning av covid-19-viruset, og disse vil deltakerne få tilsendt etter påmelding. Vi ønsker at så mange som mulig kjører egen bil til demningen på Gråsjøen, men vi er behjelpelige med skyss dersom noen trenger det. TT sørger ellers for mat og overnatting.

Snekre- og maledugnad på Trollheimshytta 24. - 27. august 2020

På slutten av en sesong er det alltid mye man ser burde være gjort av maling og snekring både inne og ute før vinteren setter inn. Trollheimshytta er ei stor ...

Kontaktinformasjon: