Snekre- og oppstartsdugnad på Trollheimshytta UTSATT! NY DATO: 13. - 16. juni

Dugnad

Fra dato
13. juni kl. 08:00
Til dato
16. juni kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Male, Vaske, Rydde, Fikse, Re, Ordne, Snekre., Rørlegge
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal pusse opp tørrvarelageret ved kjøkkenet, vi skal avrette og male golvene i kjelleren, vi skal male en del vegger i kjelleren, vi skal installere pissoar (bidé) i damegarderoben, vi skal ha på nye plater på veggene i dusjene, vi skal snekre et par terrasser, vi skal vaske golv, re opp senger og rydde rundt husene etter vinteren. Dersom du er frisk og rask og har lyst til å bidra til å få dette i orden, er du hjertelig velkommen som deltaker på dugnad! Dersom det frister, bruker vi de vakre, lyse junikveldene til spaserturer i området.  

Vi tar båt innover Gråsjøen, og så er det ei lita times rusling inn til hytta (3 km). Vi har en del retningslinjer vi skal følge for å unngå spredning av covid-19-viruset, og disse vil deltakerne få tilsendt etter påmelding. Vi ønsker at så mange som mulig kjører egen bil til demningen på Gråsjøen, men vi er behjelpelige med skyss dersom noen trenger det. TT sørger ellers for mat og overnatting.

 

Snekre- og oppstartsdugnad på Trollheimshytta UTSATT! NY DATO: 13. - 16. juni

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal pusse opp tørrvarelageret ved kjøkkenet, ...

Kontaktinformasjon: