RETT UT- Stokkbekken langs

Fellestur

Dato
16. juni 2020 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Bynærtfriluftsiv
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra mark til fjord! Vi går fra Dragvoll til Rotvoll langs Stokkbekken. Stokkbekken er en spennende og frodig tursti, og langs stien er det et rikt fugleliv.  

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Oppmøte: Klokka 11:00, parkeringsplassen bak NTNU Dragvoll.

Varighet: 2-3 timer pluss spisepause

Lengde: ca 6-8 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet på forsommeren til koronasituasjonen, og konsentrer oss om å ta deg meg på mindre kjente stier og steder. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT - turer er gratis

 

RETT UT- Stokkbekken langs

Fra mark til fjord! Vi går fra Dragvoll til Rotvoll langs Stokkbekken. Stokkbekken er en spennende og frodig tursti, og langs stien er det et rikt fugleliv.   Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no