Grønn onsdag- Trondheim-AVLYST

Dette arrangementet er over!

Grunnet den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen, velger vi å utsette Grønn onsdag på ubestemt tid. Husk! Naturen er døgnåpen, og der er det god plass. Vi anbefaler alle til komme seg ut på nærturer på egen hånd. God tur

Ta vare på det du har og gi friluftsutstyret ditt et nytt liv!

Du har kanskje sett at det ligger en nesten ubrukt jakke, eller en delvis slitt sekk på hylla? Men du vet ikke hva du skal gjøre med det? Eller har du en jakke med defekt glidelås eller en plagsom rift i buksa? Gi friluftsutstyr du ikke bruker et nytt liv, rett og slett fordi det fortjener det! Denne ettermiddagen kan du enten bytte dine turklær med andre, selge de til en billig penge eller få proffe fiksere fra Bergans til å reparere turklær og utstyr.
 
Onsdag 22. april slår DNTung Trøndelag, Framtiden i våre hender Trondheim og Bergans of Norway et slag for bærekraft og gjennbruk. Du finner oss i Digs sine lokaler, midt i Trondheim sentrum (bakom biblioteket).
 
Konseptet fungerer som følgende:
Fra kl. 14.00 til 18:00, den 22. april står vi, og sy-teamet til Bergans klare for å ta i mot friluftsutstyr som brukte klær, telt, soveposer, ryggsekker etc. fra ditt utstyrslager. Du har tre valg:
 
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe, og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort, uten å ta med deg noe er du velkommen til det.
 
2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at klistrer vi en lapp på produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan VIPPSE deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.
 
3.Du kan levere et ødelagt plagg eller utstyr av alle merker til Bergans sitt sy-team. Reparasjonene de utfører koster 100 kr per produkt. Større reparasjonsjobber på Bergansprodukter kan leveres inn til reparasjon til ordinær pris.
 
Det vil bli mulighet for å levere inn utstyr til vippsebordet og klær/utstyr til byttebordene i turbutikken til Trondhjems turistforening fra og med mandag 20.april. Utstyret må leveres under turbutikkens åpningstider. Husk at klærne må være hele og rene.
Adresse: Sandgata 30. Åpningstider turbutikken: 10.00-17.00 mandag-fredag.
 
Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr! ♻️

Grønn onsdag- Trondheim-AVLYST

Grunnet den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen, velger vi å utsette Grønn onsdag på ubestemt tid. Husk! Naturen er døgnåpen, og der er det god plass. Vi anbefaler alle til ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no