Fra bush til benk

Fellestur

Fra dato
23. september 2020 kl. 17:00
Til dato
24. september 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøye, Dntungtrøndelag, Turkatalog2020, Grilling&Chilling, Frabushtilbenk, Turkatalog2020_Ferskingtur
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tar du utfordringen? Bli med på en kveld med overnatting i hengekøye og avslutt med å dra rett på skole/studie!

Vi går samlet fra Ila og opp retning Våttakammen, henger opp hengekøye og koser oss sammen foran et varmt bål med noe godt å spise. Her mangler det ikke på kosen ;) Vi lager en spennende suprise på bålet og du tar selv med kveldsmaten.

Pris: Gratis.

Oppmøte: Ved Ilaparken kl. 17

Mat: Ta med kveldsmat og frokost, vi stiller med suprise bålkos. Ta med det du trenger av egen drikke denne kvelden/morgenen. 

Utstyr: Hengekøye om du har (skriv i påmeldingen om du trenger å låne, vi kan skaffe noen hengekøyer), sovepose, liggeunderlag (ha i hengekøya for å hindre varmetap), en ekstra varm genser/dunjakke, lue, votter. buff, ullundertøy, skallbekledning, hodelykt, varme sko og ullsokker.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Denne turen har i utgangspunktet 12 plasser, og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Fra bush til benk

Tar du utfordringen? Bli med på en kveld med overnatting i hengekøye og avslutt med å dra rett på skole/studie! Vi går samlet fra Ila og opp retning Våttakammen, henger ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no