Utekino i Bymarka

Fellestur

Dato
22. februar kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Rønningengård, Utekino, Filmidetfri
Arrangør
Trondhjems Turistforening, kosmorama
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Ta med deg sovepose og et godt liggeunderlag, og bli med på denne uforglemmelige filmopplevelsen under åpen himmel ved Rønningen gård i Bymarka!

I samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival har Trondhjems Turistforening gleden av å invitere alle til en filmopplevelse for livet på jordet ved Rønningen gård i Bymarka. Ta med varme klær, noe å sitte på, (varm)drikke og  kanskje en venn eller et familiemedlem som trenger en-ut-av-huset-opplevelse og få med deg familiefilmen Frost (nr1) i magisk atmosfære. 

Filmvisningen starer kl 19:00. Vi serever gratis bålpopkorn til alle fra kl 18:30, husk å ta med noe å ha popkorn i selv! Turbobua er åpen til og med kl 19, og selger varm og kald drikke, vaffel og pølser :)

Vi arrangerer natt-i-naturen for de som ønsker på Rønningen etter filmvisningen. Dere må selv ha med telt / lavvo og annet overnattingsutstyr. Vi legger tilrette med bålpanner for grilling på lørdags kvelden (ta med egen grillmat), varmsaft og bål i lavvoen samt muligheten til å låne reinsskinn for ekstra varme og komfort om natta. Søndgasmorgen serveres det frokostbuffet på Rønningen mellom kl 7:30-09:30, pris  er kr 75 for voksne, kr 40 for barn opptil 12 år.

Ta med:

  • varme klær
  • liggeunderlag
  • sovepose/pledd
  • (varm)drikke
  • snaks

Det serveres bålpopkorn til alle, og har noen pledd og reinsskinn liggende for de som ikke klarer å holde varmen.

Arrangementet er gratis.

Vi viser film uansett vær!

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Utekino i Bymarka

Ta med deg sovepose og et godt liggeunderlag, og bli med på denne uforglemmelige filmopplevelsen under åpen himmel ved Rønningen gård i Bymarka! I samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no