Avlyst Mefjellturen på ski  

Fellestur

Dato
28. mars kl. 08:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Fosen Turlag, Trondhjems Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Årets langtur på ski på Fosen. Skitur på rundt 6 mil fra nord mot sørvest over Fosenhalvøya. Starter litt nord for Follafoss i Verran. De første 15 km i kupert terreng med fine utsiktspunkter mot Innherred. Midtveis går vi over Mefjellet, et langstrakt platå som ligger på 600 moh. Formidabel utsikt mot Hitra i sørvest, Snota i sør og de svenske grensefjella i øst. Slake utforkjøringer til vi nærmer oss Lysvatnet fjellgård, en veiløs gård med fast bosetting. Heretter lett terreng ned til Alsetmarka i Skaugdalen, evt. Nordsetra i Austdalen. Denne turen har blitt gått årlig helt siden 1978, i fjor var første gang vi måtte avlyse.

Ingen konkurranse, ikke fellestur med turleder, du går i ditt eget tempo i oppkjørt løype hele veien. Buss fra Alsethmarka i Skaugdalen kl 08.30. Påmelding kun for de som vil ta buss. De som møter direkte på start og ordner transport selv trenger ikke å melde seg på.

Påmelding til turleder Erling Arnet tlf 92026598.

Følg med på informasjon på Facebook og på hjemmesiden vår i tiden før turen for oppdatert info. 

Mefjellturen på ski  

Årets langtur på ski på Fosen. Skitur på rundt 6 mil fra nord mot sørvest over Fosenhalvøya. Starter litt nord for Follafoss i Verran. De første 15 km i kupert ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Erling Arnet