Trekant1 i Sylan

Fellestur

Fra dato
17. juli kl. 08:00
Til dato
19. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40037

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta.

Fredag: Privatbiler fra Trondheim kl. 08.00 til Bjørneggen i Stordalen. Følger sommertrase opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Turen starter opp i et slakt, åpent fjellterreng. Ramskaret passeres mellom Fongen og Ramfjellet etter en tredel av ruta. På slutten går stien bratt ned i bjørkeskog og etter hvert storvokst gran-og furuskog i Roltdalen frem til Schulzhytta, betjent, 15 km, 6t.

Søndag: Dagens tur går i skog- og myrterreng opp øvre del av Roltdalen, passerer forbi indre del av den oppdemte Finnkoisjøen, tar over fjellet og følger gamle gruveveger ned gjennom skogen til Bjørneggen, 20 km, 7 t.

Kart: 10091 Stjørdalen i Norge-serien 1:50 000.

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Pris medlem u/reise kr 1.930,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.635,-

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Trekant1 i Sylan

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta. Fredag: ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no