1.maihelg gjennom Tafjordfjella AVLYST

Fellestur

Fra dato
1. mai kl. 08:00
Til dato
3. mai
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Turkatalog2020
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
40019
Dette arrangementet er over!

Sesongens siste (?) skitur. Denne langhelga tar vi turen til Tafjordfjella hvor vi skal gå fra sørøst til nordøst i fjellområdet og overnatte på de to selvbetjente hyttene, Torsbu og Pyttbua. Nå er det lange lyse dager og vi kan nyte sola og ha lange raster uten at kulda kommer krypende under genseren.

Fredag: Avreise med tog tidlig morgen fra Trondheim S til Otta. Fra Otta tar vi buss eller maxitaxi til Billingen hvor vår skitur på ca 17 km opp til Torsbu, selvbetjent, starter. Vi følger kvistet løype nordover fra Billingen og frem til Torsbu.Vel fremme på hytta lager vi i felleskap middag.

Lørdag: I dag skal vi forsette å gå nordover og i godt vær vil vi etter hvert få øye på den majestetiske Karitinden med sine 1982 moh.  Dagens tur er på ca 14 km. Vel fremme på Pyttbua lager vi lørdagsmiddagen sammen. 

Søndag: Dette blir turens lengste etappe med 19 km. Ruta går nedover den flotte Puttbudalen frem til Brøste hvor vi blir hentet med maxitaxi. Maxitaxien tar oss til Bjorli hvor vi skal ta ettermiddags/kveldstoget til Trondheim. 

Kart: Turkart Tafjordfjella 1:50 000.

Pris medlem m/reise kr 3.405,-

Ikke medlem m/reise kr 4.135,-

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld. I tillegg dekker prisene også transport fra Trondheim til Billingen avreisedag og fra Brøste til Trondheim hjemreisedag.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

1.maihelg gjennom Tafjordfjella AVLYST

Sesongens siste (?) skitur. Denne langhelga tar vi turen til Tafjordfjella hvor vi skal gå fra sørøst til nordøst i fjellområdet og overnatte på de to selvbetjente hyttene, Torsbu og ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no