Yogahelg på Nedalshytta

Kurs

Fra dato
3. juli kl. 11:00
Til dato
5. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
40035
Dette arrangementet er over!

SOMMEREN OG HØSTEN 2020 ARRANGERER NEDALSHYTTA I SAMARBEID MED YOGALIVA, FOR 6.ÅR PÅ RAD, YOGA I FJELLET. VI INVITERER DEG TIL 3 HERLIGE DAGER I VAKKER NATUR OG FRISK FJELLUFT - MED GODE MULIGHETER FOR Å LADE DEG SELV MED NY ENERGI OG MASSE OVERSKUDD.  DU VIL FÅ NYTE GODT AV YOGA BÅDE MORGEN OG KVELD, TURER I FJELLET (KORT TUR MED TURLEDER OG BÅLKAFFE OG EVT. LENGRE TUR PÅ EGEN HÅND) -  OG IKKE MINST FRITID TIL Å GJØRE "INGENTING". 

VÅR YOGALÆRER - ANNIE DAHLSENG ØSTBY/YOGALIVA- vil hver morgen lede deg gjennom en dynamisk og kreativ Yoga-Flyt, der fokuset blir å finne en sammenheng mellom pust og bevegelse, for på denne måten å skape balanse, styrke, samt ro i kropp og hode. På ettermiddagen synker vi ned i myke ullmatter, legger fra oss stresset og finner oss en plass der vi kan hvile i myke Yinyoga-posisjoner som holdes i lengre perioder. Fokuset her blir avslapning, mindfulness og en dypere påvirkning av bindevev og faschia i kroppen.

Annie har etter hvert lang undervisningserfaring innen yoga, og hun vil lede deg trygt og godt gjennom de ulike yogaklassene. Om du er helt ny til yoga, eller har tidligere erfaring med yoga, har ingen betydning, all yoga disse dagene gjøres uansett ut fra egne forutsetninger og ut fra eget ståsted. Hun legger vekt på at du skal få mulighet til å kjenne på stillhet og indre ro – og ikke minst følelsen av å være BRA NOK SOM DU ER.  

INFORMASJON OM YOGAHELGA:

  • Yogatimene foregår innendørs i peisestua, med utsikt mot fjellene, himmelen og Nesjøen. Når været tillater det, flytter vi yogamaggene ut på plena, mot elva. 
  • Mindre endringer i programmet kan forekomme.
  • Ta med yogatøy/treningstøy-både til aktive og rolige timer, vi bruker ikke sko i yogan, notatbok om du ønsker å notere noen refleksjoner i løpet av kurset.  Ellers; ullsokker, klær og gode sko for tur i fjellet. 
  •  

Fredag 3.juli

Oppmøte kl. 11.00 på Nedalshytta. Registrering og mottagelse.

Kl. 12:00 – 13:00        Yoga-Flyt - dynamisk time

Kl. 14:00 – 16:00        «Lunsj-tur» i fjellet, med turleder, bålkaffe og lunsj - eller

                                     bruke tiden til det du vil.

Kl. 16:30 – 17:30        Yinyoga - rolig

Kl. 18:00                      3-retters Middag

 

Lørdag 4.juli

Kl. 08:00                     Frokost - husk å smøre matpakke til lunsjen

Kl. 09:00 – 10:00       Yoga-flyt - dynamisk time

Kl. 11:00 – 16:00        Fritid til å gjøre det du vil, fjelltur, lese bok, bastu, kano, slappe av

Kl. 16:00 – 17:00        Yinyoga - rolig

Kl. 18:00                     3-retters Middag

 

Søndag 5.juli

Kl. 08:00                     Frokost

Kl. 09:00 – 11.00        2 timer Yinyoga med YogaNidra /Yogasøvn

Kl. 11:00                     Utsjekk og avreise, eller fjelltur før du reiser hjem.                                   

 

Kart: 10087 Sylan 1:50 000 i Norge-serien.

Pris u/reise medlem kr. 3.685,-

Pris u/reise ikke medlem/veiledende kr.4.420,-

Prisene inkluderer: Overnatting, yogakurs, turleder og alle måltider (Dag 1: lunsj og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 2: frokost, niste/fylt termos og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 3: frokost og niste/fylt termos).  

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

Yogahelg på Nedalshytta

SOMMEREN OG HØSTEN 2020 ARRANGERER NEDALSHYTTA I SAMARBEID MED YOGALIVA, FOR 6.ÅR PÅ RAD, YOGA I FJELLET. VI INVITERER DEG TIL 3 HERLIGE DAGER I VAKKER NATUR OG FRISK FJELLUFT - ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no