Torsdagsklatring - DNT ung-AVLYST

Dette arrangementet er over!

Som følge av smitterisikoen i forbindelse med Covid19-situasjonen og anbefalinger fra sentrale og lokale myndigheter, avlyser DNTung Trøndelag alle sine aktiviteter til og med påske, og utsetter større arrangement på ubestemt tid. Situasjonen vurderes fortløpende etter råd fra myndighetene..

Hver torsdag gjennom (nesten) hele året møtes DNT ungere og klatrer sammen i UTE Hallen på Lade. Sosialt og artig.

Om du er nybegynner eller en erfaren klatrer er du velkommen med på torsdagsklatringa.

Sted: UTE Hallen på Lade
Tid: fra kl 18:00 og utover

Pris: kr 60,- for medlemmer og kr 95,- for ikke-medlemmer

Send oss en melding på Instagram eller Facebook og si at du kommer for å får rabatt på innkomst i hallen.NB! Du må kontakte ansvarlig DNT ung'er som er tilstede i UTE hallen for å få denne prisen. Om ikke koster klatringen deg kr 110,- /gang.
Vi står i hallen med rød Dnt vest.

Ta med: Medlemskort og brattkort (dersom du har), eget klatreutstyr dersom du har det og vann (det er ikke drikkevann i hallen).

Brattkort: I følge UTE hallen sine regler MÅ en ha brattkort for å få klatre i UTE hallen. Har du aldri vært med før, kan du allikevel prøve en gang eller to før du tar brattkortet.

Medlemskort: Klatringen koster kr 60,- for medlemmer. For å få klatre til denne prisen må du vise medlemskortet ditt i DNT ung (Trondhjems Turistforening eller annen lokalforening) til den ansvarlige for torsdagsklatringa. Har du ikke medlemskortet koster det kr 110,- å klatre.

TIPS: Last evt ned medlemskortet ditt slik at du har det på mobilen til enhver tid med DNT app'en - genialt! Se her

Koronavirus: Dette gjør vi

Vell møtt😊🧗🏼‍♂️

Torsdagsklatring - DNT ung-AVLYST

Som følge av smitterisikoen i forbindelse med Covid19-situasjonen og anbefalinger fra sentrale og lokale myndigheter, avlyser DNTung Trøndelag alle sine aktiviteter til og med påske, og utsetter større arrangement på ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200