Familiecamp på Storerikvollen i Sylan

Arrangement

Fra dato
5. juli 2020 kl. 18:00
Til dato
10. juli 2020 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Sylan, Familiecamp, Storerikvollen, Barn, Turkatalog2020
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
42015
Dette arrangementet er over!

Hva er vel bedre enn 5 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Storerikvollen?

Storerikvollen ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. Det er ca. 4 km å gå eller sykle på fin setervei inn til hytta fra parkeringsplassen på Sankåvika.

På campen blir det tilrettelagt for mye lek og moro. Det blir hver dag arrangert ulike fjellturer i nærområdet og aktiviteter både underveis på turene, samt rundt hytta. Blåkkåkleppen, hengebrua ved Djupholmvika, Remslikleppen, strandlinja fra Storerikvollen til Djupholmvika er blant de fine turmålene. Vi har aktiviteter som natursti, fisking, slakk line, ulike gjemselstyper, ballspill, popcorn på bål, tauaktiviteter, eventyrstund, leking i bekken, bading og kanskje vi får satt garn og sløyet fisk? 

Dette blir en super start på sommeren!

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte  

Pris:

Pris for medlem 0-12 år: kr 1525,-
Pris for ikke-medlem 0-12 år: kr 2200,-

Pris for medlem 13-26 år: kr 2600,-
Pris for ikke-medlem 13-26 år:
3775,-

Pris medlem voksen: kr 4425,-
Pris ikke-medlem voksen: kr
6325,-

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1300,- Du kan lese mer om medlemskap her.
 

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på familie aktivitene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på tilbudet er kraftig  redusert. Hver familie blir sett på som en smitteenhet. Disse kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig må alle være klar over 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre, god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltaker familiene må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

 

 

 

Familiecamp på Storerikvollen i Sylan

Hva er vel bedre enn 5 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Storerikvollen? Storerikvollen ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no

Turleder:

  • Maria Leikarnes