Teltleir på familiecamp på Gjevilvasshytta i Trollheimen

Arrangement

Fra dato
28. juni kl. 18:00
Til dato
3. juli kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Trollheimen, Gjevilvasshytta, Familiecamp, Barnasturlag, Telt, Nattinaturen, Turkatalog2020
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42014
Dette arrangementet er over!

Liker du frihetsfølelsen teltlivet byr på samtidig som du ønsker en felles opplevelse med andre barnefamilier? Da kan denne løsningen være noe for deg! Lag din egen teltcamp på Rauøra i naturskjønne omgivelser i Gjevilvassdalen og delta på måltider og ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells! På Gjevilvasshytta er det denne uka duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Som teltleirdeltaker sover du i telt på Rauøra, men deltar på  alle måltider som blir servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyrstunder, samt mye lek og moro.

Gjevilvassdalen er godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er bilvei helt frem til hytta.

Les mer om Gjevilvasshytta her.

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte 

Pris DNT medlemmer: 7.500 kr for hele familien, aktivitetsledere og alle måltider innkludert!

Pris ikke medlemmer: 15.000 kr for hele familien, aktivitetsledere og alle måltider innkludert!

Turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

NB! Er dere kun 1 voksen og opptil 2 barn, legg  inn rabattkoden liten familie, og du vil få turen til kr 7.500,- / 3.500,-.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1300,- Du kan lese mer om medlemskap her.
 

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på familie aktivitene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på tilbudet er kraftig  redusert. Hver familie blir sett på som en smitteenhet. Disse kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig må alle være klar over 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre, god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltaker familiene må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

Teltleir på familiecamp på Gjevilvasshytta i Trollheimen

Liker du frihetsfølelsen teltlivet byr på samtidig som du ønsker en felles opplevelse med andre barnefamilier? Da kan denne løsningen være noe for deg! Lag din egen teltcamp på Rauøra ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no