Barnas fjellfest på Storerikvollen

Arrangement

Fra dato
26. juni kl. 18:00
Til dato
28. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Helgetur, Hyttetur, Familiecamp, Storerikvollen, Barnasturlag, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Familietur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
42021

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier feire at det er sommerferie, delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen er det denne helga duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Overnatting blir på Storerikvollen som på dette tidspunktet er betjent. Måltider vil bli servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyr i lavvo, samt mye lek og moro.

Storerikvollen er godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er 4 km å gå inn til hytta, og en kan velge mellom den godt tilrettelagte skogs-/traktorveien eller gå deler av veien på merket sti. Det går fint an å trille barnevogn inn til hytta.

Les mer om Storerikvollen her

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte 

Pris:

Pris for medlem 0-12 år: kr 610,-
Pris for ikke-medlem 0-12 år: kr 880,-

Pris for medlem 13-26 år: kr 1040,-
Pris for ikke-medlem 13-26 år:
1510,-

Pris medlem voksen: kr 1770,-
Pris ikke-medlem voksen: kr
2530,-

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1300,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

 

 

 

 

 

 

Barnas fjellfest på Storerikvollen

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier feire at det er sommerferie, delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Barnas Turlag ønsker barnefamilier ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no