Newtoncamp 10-12år Nedalshytta 22.-26. juni

Arrangement

Fra dato
22. juni 2020 kl. 08:30
Til dato
26. juni 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sylan, Newtoncamp, 5-7-Klasse, Dntskolefri, Turkatalog2020
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42011
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Felles bussreise opp til hytta, innlosjering og bli kjent leker.  Vi rusler en ettermiddagstur opp til Neklumpen. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks månelanding, evolusjonsleken, robotleken, fotleken og stratego.
Tirsdag: Vi går retning svenskegrensen og bruker ellers dagen på å byggebro. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks sardinmamma, nærgjemsel og stratego.
Onsdag: Denne dagen går vi retning Storsola. De sprekest får tilbud om å gå til toppen om været tillater det. I løpet av dagen finner vi også tid til
spagetti staffet challenge samt ulike leker.
Torsdag: Aktivitetsdag ved vannet med kanopadling,
lagkonkurranse og ulike newtonutfordringer som vanntårn og flytekonkrranse (NB! ingen barn skal flyte, bare ting). Kvelden brukes til einsteinsgåte, newtonquiz og leker
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Nedalshytta i Sylan
Pris: Medlem kr 3.500,- og ikke medlemmer kr 4.500,-

Prisen inkluderer transport tur / retur Nedalshytta fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 15:30. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1300,- Du kan lese mer om medlemskap her.

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på campene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på campene er redusert. Deltakerne blir delt inn i mindre smitteenheter. Disse  gruppene kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig legges det tilrette for at 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre enkelt kan overholdes til hver tid. Camplederne vil sørge for høyt fokus på god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltakere må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 10-12år Nedalshytta 22.-26. juni

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no