RETT UT går fra Granåsen til Lian og Sverresborg AVLYST

Fellestur

Dato
31. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sørlandskysten, Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går en flott tur inn i Bymarka i dag. Går enten via Vådan gård eller Frøseth. Ender opp mot Lian restaurant og gapahuken. Her kan vi nyte utsikten. Spiser også lunsjen her. Så går vi videre ned Gamle Lianveg til Sverresborg. Her avsluttes turen, det går også flere busser herifra. Det blir muligheter for å gå tilbake til Granåsen med turleder dersom det er ønskelig. 

Oppmøte: Kl.11 Granåsen VM-anlegg, nedre parkeringsplass. Fra sentrum går buss nr 23 dit. 

Varighet: 3 timer, 4 dersom du ønsker å gå tilbake til Granåsen.

Lengde: ca 7 km en vei. 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går fra Granåsen til Lian og Sverresborg AVLYST

Vi går en flott tur inn i Bymarka i dag. Går enten via Vådan gård eller Frøseth. Ender opp mot Lian restaurant og gapahuken. Her kan vi nyte utsikten. Spiser ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no