RETT UT går Pilegrimsleden fra Rotvoll til Nidarosdomen.

Fellestur

Dato
3. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en vakker tur til byen. Turen går langs siste del av pilegrimsleden fra Selånger og Stiklestad, St. Olavsleden. Vi møtes Rotvoll togstasjon, og går langs leden langs fjorden helt til Fagerheim, der vi følger leden mot byen via Ringve museum, mot festningen, ned til Bakklandet via sykkelbakken, over gamle bybro til Marinen hvor vi møter Olavskilden. 

Ta med gode sko, mulig brodder, varme klær.

Oppmøte: KL 11:00 på Rotvoll togstadjon. Fra sentrum går buss nr. 20 dit.

Varighet: 2-3 timer

Lengde: ca 6 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går Pilegrimsleden fra Rotvoll til Nidarosdomen.

Bli med på en vakker tur til byen. Turen går langs siste del av pilegrimsleden fra Selånger og Stiklestad, St. Olavsleden. Vi møtes Rotvoll togstasjon, og går langs leden langs ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no