RETT UT fra Lian til Skjellbreia

Fellestur

Dato
28. januar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går vinterbrøyta vei fra Lian Trikkeholdeplass til Skjellbreia og tilbake til Lian Trikkeholdeplass. Husk å ta på klær etter vær og ta med brodder eller piggsko hvis føret er usikkert. Gjerne varm drikke og litt mat i sekken, vi satser på en liten rast.

Oppmøte: Kl. 11:00 på Lian Trikkeholdeplass. Fra sentrum går trikk nr. 9 dit. 

Varighet: Rundt 3 timer

Lengde: 7-8 km.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke lov å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT fra Lian til Skjellbreia

Vi går vinterbrøyta vei fra Lian Trikkeholdeplass til Skjellbreia og tilbake til Lian Trikkeholdeplass. Husk å ta på klær etter vær og ta med brodder eller piggsko hvis føret er ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no