Dagstur til Ekkertinden

Fellestur

Dato
4. juli kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Topptur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Dovrefjell, Trollheimen (se kart)
Turkode
40033
Dette arrangementet er over!

Opplev Trollheimens svar på Preikestolen. Den heter Ekkertinden, er dobbelt så høy som nasjonalikonet Preikestolen og stuper 1000 meter rett ned i Sunndalen. Ekkertinden er for dem som liker å bestige mange høydemeter på sine turer og lar seg begeistre av kontrastene i bratt norsk natur. 

Oppmøte Vollan gård kl. 10.00.

Fra Vollan gård bratt opp til Vollasetra på 760 moh, hvor det passer med en rast før vi går videre til Ekkertinden med sine 1189 moh. Hele turen går i et terreng uten lufteksponering. Det er derfor noe overraskende når man plutselig befinner seg på toppen av Ekkertinden og opplever et nesten 1000 meter stup rett ned til gårdene i dalbunnen i Sunndalen.

Kart: Turkart Trollheimen sør 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 100,-

Ikke medlem u/reise kr 300,-

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Denne turen har i utgangspunktet 12 plasser, og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Dagstur til Ekkertinden

Opplev Trollheimens svar på Preikestolen. Den heter Ekkertinden, er dobbelt så høy som nasjonalikonet Preikestolen og stuper 1000 meter rett ned i Sunndalen. Ekkertinden er for dem som liker å ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no