Singeltreff på Nedalshytta 40-55 år

Fellestur

Fra dato
26. juni kl. 16:00
Til dato
28. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Singeltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40031
Dette arrangementet er over!

Det vil bli lagt opp til flotte fjellturer i eller rundt Sylmassivet. Hytteveggkos og kortere turer er alternativer for de mer bedagelige.

Fredag: Privatbiler fra Trondheim til Nedalshytta, betjent, oppmøte innen kl 19.30. Kveldsmat med sosial samling i peisestua etterpå.

Lørdag og søndag: Turer i området rundt Nedalshytta.

Kart: Turkart Norge på tvers 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 2.335,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.135,-

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Singeltreff på Nedalshytta 40-55 år

Det vil bli lagt opp til flotte fjellturer i eller rundt Sylmassivet. Hytteveggkos og kortere turer er alternativer for de mer bedagelige. Fredag: Privatbiler fra Trondheim til Nedalshytta, betjent, oppmøte innen ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no