Avlyst Introduksjonstur til sommerfjellet

Fellestur

Fra dato
19. juni kl. 16:00
Til dato
21. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Ferskingtur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40028
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst å gå fra hytte til hytte, men er usikker på hvordan systemet fungerer? Da er dette noe for deg. Turen går innom vakre Roltdalen i Sylan. Vi overnatter både på selvbetjente Ramsjøhytta og betjente Schulzhytta. Turleder kommer med gode turtips underveis.

Fredag: Buss/maxitaxi til Skarpdalen. Kort tur inn til Ramsjøhytta, selvbetjent, 3 km, 1 t. Her blir vi introdusert for en av DNT-Norges vanligste hytteform, nemlig den selvbetjente hytte.

Lørdag: Lett tur til Schulzhytta,betjent, hvor vi passerer langs foten av Saufjellet og Ramfjellet, 15 km, 5 t. Her blir vi servert alle måltidene av hyttas hyggelige betjening.

Søndag:I dag går vi forbi kvernsteinsbruddene ved Høgfjellet før vi krysser Krossåa og går over Vordfjellet og ned i skogen fram til veg og parkeringplassen ved Hoemskjølen, 17 km, 5 timer. Maxitaxi/buss tilbake til Trondheim.

Kart: Stjørdalen 1:50 000 i Norge-serien eller Turkart Sylan Nord 1:100 000.

Pris m/reise medlem kr 2.950,-

Pris m/reise ikke medlem 3.750,-

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, to frokoster og niste/påfyll termos, samt 2 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag fredag kveld og siste inkluderte måltid er frokost med niste/påfyll termos søndag. I tillegg er også transport fra Trondheim til Skarpdalen og fra Hoemskjølen til Trondheim inkludert.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære. Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Introduksjonstur til sommerfjellet

Har du lyst å gå fra hytte til hytte, men er usikker på hvordan systemet fungerer? Da er dette noe for deg. Turen går innom vakre Roltdalen i Sylan. Vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no