Vårskitur til Neådalssnota AVLYST

Fellestur

Fra dato
24. april kl. 16:00
Til dato
26. april
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
40018
Dette arrangementet er over!

Neådalssnota er en av de flotteste skifjellene en kan ta i Trollheimen om våren. Dette er en lang og flott tur som forutsetter god fysisk form. Fjellski er å anbefale da det blir en del "vanlig" skigåing. Men flere bruker også randonee utstyr da det er et flott nedrenn fra toppen på 1621 moh og ned til Sprikletjønnin.

Fredag: Avreise fra TT-kontoret på ettermiddagen til Bårdsgården, selvbetjent, som vi skal ha som base denne helga. Kveldsmat og orientering/forberedelse lørdagens tur til Neådalssnota.

Lørdag: Starter så tidlig som mulig for å gå så lenge som mulig på skareføre. Vi følger skiløype/skuterspor til Halsbekkdalen og fortsetter innover til Halsbekktjønna. Vi går så videre inn dalen mellom Hyttdalskammen og Halsbekkhøa og renner ned til Sprikletjønnin. Her tar vi en lang rast før vi starter på stignina fra 851 moh til 1621 moh. Turen ned igjen er fantastisk fin om det er godt føre. På hjemturen tar vi en litt annen rute. Vi tar turen om Lontjønna og deretter ned til Storli parkeringsplass. Vi kommer oss derfra til Bårdsgården ved at vi har satt igjen biler der eller går.

Søndag: Hjemreise, evt. en rolig tur i nærområdet avhengig av været før man starter på hjemreisen

Turleder kjøper inn mat som vi ordner sammen på hytta.  

Pris medlem u/reise kr 2.640,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.440,-

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, kveldsmat fredag, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag lørdag kveld. 

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Vårskitur til Neådalssnota AVLYST

Neådalssnota er en av de flotteste skifjellene en kan ta i Trollheimen om våren. Dette er en lang og flott tur som forutsetter god fysisk form. Fjellski er å anbefale ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no