RETT UT går fra Skogly til Gapskratten

Fellestur

Dato
27. november 2019 kl. 17:30
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Flott kveldstur til Gapskratten som ligger ved Vellikvatnet. Vi følger traktorveg dit fra Skogly. 

Oppmøte: Kl 17.30 på Ringvål skistadion ved Skogly. Buss nr 1 fra sentrum med skifte til buss nr. 78 på Heimdal stasjon, gå av på bussholdeplass Ringvål grind. Fremme der 17:18 pluss gange til Ringvål skistadion.

Varighet: 2-3 timer.

Lengde: ca 8 km.

Husk varme klær, godt skotøy med pigger/brodder, hodelykt, sitteplate, niste og kanskje litt varm drikke.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går fra Skogly til Gapskratten

Flott kveldstur til Gapskratten som ligger ved Vellikvatnet. Vi følger traktorveg dit fra Skogly.  Oppmøte: Kl 17.30 på Ringvål skistadion ved Skogly. Buss nr 1 fra sentrum med skifte til ...

Kontaktinformasjon: