Kart og kompasskurs på Rønningen

Kurs

Dato
27. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
40046

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst på hvor i terrenget man befinner seg og hvilke topper man passerer, gjør turen både mer interessant og lærerik. Det legges opp til en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass. Så langt det er mulig vil det bli noen praktiske oppgaver innendørs. Kurset er åpent for alle og er et nybegynnerkurs. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset.

Kurssted: Rønningen Gård i Leinstrandmarka. For de som ikke har rukket å spise middag er det mulighet for å kjøpe middag før kursstart. Forøvrig kan også hytta friste med kaffe og kanelsnurr etc. 

Tidspunkt: 18:00 til 21:00. Det blir en fruktpause i løpet av kurset.

Kurspris: Medlem kr 300,-. Ikke-medlem kr 400,-

Ta med eget kompass og turkart Bymarka 1:25 000 hvis du har. Kompass og kart  kan også kjøpes i vår turbutikk i Sandgata 30 eller på Rønningen. Pakketilbud på kart og kompass til kr 300,- til  medlemmer som er påmeldt kurset (ellers er medlemspris for samme pakke kr 330,-)

Kart og kompasskurs på Rønningen

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å ...

Kontaktinformasjon: