Digitalt kart og kompasskurs

Kurs

Dato
6. mai 2020 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
40020
Dette arrangementet er over!

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst på hvor i terrenget man befinner seg og hvilke topper man passerer, gjør turen både mer interessant og lærerik. Det legges opp til en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass. Så langt det er mulig vil det bli noen praktiske oppgaver innendørs. Kurset er åpent for alle og er et nybegynnerkurs. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset.

Etter planen skulle vi ha møttes på Rønningen onsdag 6. mai. Med dagens restriksjoner og smittevernsregler, er det ikke innafor samle opptil 20 personer fra ulike husstander i et rom. Men  inviterer til et godt og korona-vennlig alternativ 🙂 I stedet for å samle dere fysisk på Rønningen, deler vi kurset inn i 2 deler.
  1. Du gjenomgår på egenhånd DNT sitt digitale kart og kompasskurs https://dnt-open.motimate.app/training/course/kart-og-kompass/chapter/hvorfor-skal-jeg-laere-meg-dette. Gjennomgangen tar ca 10 minutter + praktiske øvelser dersom du ønsker det.
  2. Vi samles digitalt på teams til en grundigere gjennomgang av kart og kompass. Opprinnelig dato og klokkeslett beholdes, altså  onsdag 6.mai fra kl 18 til seinest kl21. Her vil instruktørene ved hjelp av ppt og video ta dere gjennom grunleggende kart og kampss opplæring. Dere vil ha muligheten til å stille spørsmål underveis og i etterkant.

Tidspunkt: 18:00 til 21:00.

Kurspris: Medlem kr 300,-. Ikke-medlem kr 400,-

Ha kompass og turkart Bymarka 1:25 000 tilgjengelig hvis du har. Kompass og kart  kan også kjøpes i vår turbutikk i Sandgata 30. Pakketilbud på kart og kompass til kr 300,- til  medlemmer som er påmeldt kurset (ellers er medlemspris for samme pakke kr 330,-).

Digitalt kart og kompasskurs

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur i fjellet. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å ...

Kontaktinformasjon: