Fæsttur til Innerdalen

Fellestur

Fra dato
18. oktober 2019 kl. 16:00
Til dato
20. oktober 2019 kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
TT Fjellsportgruppa, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne helgen setter vi kursen til Norges vakreste dal - Innerdalen på Nordmøre, der vi får disponere Gammelhytta ved Innerdalshytta. Gammelhytta i Innerdalen stod ferdig i 1893, som den første større turisthytta nord for Dovre bygd spesielt for fjellturister. Helgen vil by på flott tur i vakkert fjellterreng og fest lørdags kveld.

Opplegget for helgen blir omtrent slik:

Fredag:

Vi kjører med privatbiler til Dalen parkering i Viromdalen. Derfra tar vi beina fatt og det er ca. 1,5timer å gå langs veien til Innerdalshytta. Anbefalt avreise fra Trondheim kl. 16. Kjøreruten fra Trondheim er enten via Surnadal og ferge Kvanne-Rykkjem eller via Oppdal og Sunndalsøra. Regn med ca. 3timer kjøring inkl. fergeturen.

Lørdag:

Avhengig av vær og føre finner vi en passende tur. Renndalskamman kan være en bra tur på denne tiden av året, 6-7km og 900høydemeter til toppen og mye mindre utsatt terreng enn de mer alpine turene i Innerdalen. Utsikten fra toppen - og på veien opp - er upåklagelig.

Lørdag kveld lager vi en bedre festmiddag. Koordinatorene kjøper inn ingredienser og alle deltakere må bidra til å bære matvarene inn til hytta.

Søndag:

Rydding og vasking av hytta, og en tur for dem som har lyst. Utpå ettermiddagen tar vi fatt på hjemveien.

Om turen:

Som normalt i TTF er det ingen turleder. Deltakerne må sette seg inn i turen og vurdere om de har nødvendig form og ferdigheter, og bidra til gjennomføringen av turen underveis.. Kontakt gjerne koordinator om du lurer på noe. Se også TTFs turretningslinjer.

Transport:

Avreise fredag ettermiddag med privatbiler. Retur til Trondheim søndag. Deltakerne deles inn i billag etter påmeldingsfristen.

Mat:

Koordinatorene organiserer felles middag på lørdag. Alle øvrige måltider må besørges av den enkelte deltaker.

Utstyr:

Nødvendige klær og utstyr for høsttur i fjellet. Sovepose, lakenpose eller sengetøy til hytta.

Kart:

"Trollheimen Sør" turkart 1:50.000 eller Norge-serien 1:50.000 "Sunndalsøra"

Kostnader:

Pris for overnatting er 310kr pr. person pr. natt. Kostnad for middag lørdag fordeles på alle deltagerne. Kjørekostnader fordeles innad i billagene. TTFs anbefalte takst for dette er for tiden 4,1 kr pr. km pluss evt. bompenger og fergekostnad, som fordeles på alle i bilen inkludert sjåføren.

Påmelding:

http://ttfdb.no/

Påmeldingsfrist mandag 14. oktober.

Bruk kommentarfeltet ved påmelding til å gi beskjed om du kan stille med bil, og hvor mange passasjerer du kan ta. Nevn gjerne også evt. allergier.

Viktig: Påmelding er bindende etter påmeldingsfristen i den forstand at deltaker da må påregne å betale for middag og overnatting.

Maksimalt 30 personer. Ved færre enn 10 påmeldte vil turen bli avlyst.

Ta gjerne kontakt med koordinator ved spørsmål.

 

 

 

 

Fæsttur til Innerdalen

Denne helgen setter vi kursen til Norges vakreste dal - Innerdalen på Nordmøre, der vi får disponere Gammelhytta ved Innerdalshytta. Gammelhytta i Innerdalen stod ferdig i 1893, som den første større turisthytta nord for ...

Kontaktinformasjon: