RETT UT fra Ila til Bymarka

Fellestur

Dato
20. november 2019 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en fin tur opp sti langs Ilabekken, med trapper i fossefallet og fin løvskog underveis. Det er litt stigning opp, men vi går i sakte tempo oppover Iladalen. Vel oppe tar vi en rast ved Theisendammmen, husk å ta med drikke og matpakke, samt hodelykt og sitteplate. Det blir tidlig mørkt nå så viktig med refleks.

Oppmøte: KL. 17:30 paviljongen i Ilaparken. Fra sentrum går buss nr, 3, 11 eller 21 dit.

Varighet: 2-3 timer 

Lengde: ca 5 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT fra Ila til Bymarka

Dette er en fin tur opp sti langs Ilabekken, med trapper i fossefallet og fin løvskog underveis. Det er litt stigning opp, men vi går i sakte tempo oppover Iladalen. ...

Kontaktinformasjon: