RETT UT tur til Schølberghytta

Fellestur

Dato
15. oktober 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra Gramskaret til Sjølberghytta

Se Bymarka på en annen måte. Vi går Gramskaret, følger stien til Langdalen, går opp Langdalen, krysser stien til Geitfjellet, går til Sjølberghytta og tar en pause der. Ta derfor med en ekstra genser, sitteunderlag og drikke til denne rasten. Går en annen vei tilbake og krysser stien til Geitfjellet lenger opp før vi går ned til Gramskaret igjen. Det er noe myr langs traseen så god sko anbefales. 

Oppmøte: Kl. 11:00 Gramskaret parkering. Gramskaret parkering ligger i Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien) ved Golfbanen rett etter Møllebakken veien. 

Fra sentrum går buss nr. 11 til Schiøtz vei, gå omtrent 15 min opp Møllebakken, rett etter at den blir til Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien), ligger Gramskaret parkering til venstre.  

Varighet: Ca. 3 timer.

Lengde: ca 5 km tur/retur.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT tur til Schølberghytta

Fra Gramskaret til Sjølberghytta Se Bymarka på en annen måte. Vi går Gramskaret, følger stien til Langdalen, går opp Langdalen, krysser stien til Geitfjellet, går til Sjølberghytta og tar en ...

Kontaktinformasjon: