RETT UT går til Solemsvåttan

Fellestur

Dato
1. oktober kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Solemsvåttan er med unntak av Jervfjellet den høyeste toppen i Malvikmarka. Fra Tjønnstuggu følger vi sti opp til toppen av Solemsvåttan. Derfra er det fin utsikt både over Jonsvatnet og deler av byen. 

Oppmøte: Kl 11:30 på Tjønnstuggu. Fra sentrum går buss nr. 1, skifte til buss nr. 41 på Ranheim til Reppe. Derfra en kort gåtur til Tjønnstuggu. 

Varighet: ca 2-3 timer. 

Lengde: ca 4 km. 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går til Solemsvåttan

Solemsvåttan er med unntak av Jervfjellet den høyeste toppen i Malvikmarka. Fra Tjønnstuggu følger vi sti opp til toppen av Solemsvåttan. Derfra er det fin utsikt både over Jonsvatnet og ...

Kontaktinformasjon: