RETT UT går til Elgsethytta Panorama

Fellestur

Dato
25. september 2019 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi følger veien inn til Elgsethytta fra Henriksåsen P-plass. På toppen, 448 moh rett bak Elgsethytta, står det en sokkel med en pil og en 360 graders horison markert med navn på de topper du ser herfra. Dette er en flott utsiktspunkt, og utsikten vest og nordover er veldig bra. Det går en sti fra tunet på Elgsethytta og rett opp til toppen. 

Oppmøte: Kl. 17:30 på Henriksåsen P-plass i Fjellseterveien. Fra sentrum bår buss nr. 11 til Byåsen butikksenter. Hvis behov for skyss opp til Henriksåsen P-plass kontakt oss på post@tt.no. 

Varighet: ca 3 timer. 

Lengde: ca 7 km. 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går til Elgsethytta Panorama

Vi følger veien inn til Elgsethytta fra Henriksåsen P-plass. På toppen, 448 moh rett bak Elgsethytta, står det en sokkel med en pil og en 360 graders horison markert med ...

Kontaktinformasjon: