RETT UT går til Lavollen og Stokkedammen

Fellestur

Dato
3. desember 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I dag går vi en spennende tur til Lavollen og Stokkedammen. Kanskje ser vi også bever? Er føret bra, følger vi gamle bynesvei tilbake, gjerne med en avstikker til Helkansetra. Videre ned til Teisendammen og til Stokkedammen.

Oppmøte: Ferista parkeringsplass kl 11:00. Fra sentrum går buss nr. 26 dit.

Varighet: ca 3 timer.

Lengde: ca 6 km.

Husk piggsko/brodder.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går til Lavollen og Stokkedammen

I dag går vi en spennende tur til Lavollen og Stokkedammen. Kanskje ser vi også bever? Er føret bra, følger vi gamle bynesvei tilbake, gjerne med en avstikker til Helkansetra. ...

Kontaktinformasjon: