RETT UT går 3 dammer i Bymarka

Fellestur

Dato
12. november 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en fantastisk tur mellom de 3 dammene Theisendammen, Baklidammen og Kopperdammen. Underveis tar vi en spisepause og nyter novemberlyset.

Husk å ha med varme klær, gode sko, mat og drikke. Dersom vinteren har kommet ha med piggsko/brodder. 

Oppmøte: Kl. 11.00 på Ferista parkeringsplass. Fra sentrum går buss nr. 26 dit. Alternativt buss nr. 11 til Byåsen Butikksenter. Derfra er det 10 minutter å gå til Ferista parkeringsplass.
Varighet: Rundt 3 timer
Lengde:   Ca 8 km

Om RETT UT - turene:

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

 

RETT UT går 3 dammer i Bymarka

Bli med på en fantastisk tur mellom de 3 dammene Theisendammen, Baklidammen og Kopperdammen. Underveis tar vi en spisepause og nyter novemberlyset. Husk å ha med varme klær, gode sko, ...

Kontaktinformasjon: