RETT UT går til Søremsåsen

Fellestur

Dato
22. oktober 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I dag skal vi gå til Søremsåsen via oppgåtte stier. Søremsåsen er 277 m.o.h. og turen opp ditt gir flott utsikt over Trondheim. Vi raster der. Noen bløte myrpartier på slutten av turen. Interessant tur som gir innblikk i hva som skjer i nærområdet til Granåsen og Smistad. Turen legges opp til en rundttur og avsluttes på Saupstad skistadion hvor den startet. 

Oppmøte: KL. 11.00 Parkeringsplassen ved Saupstad skistadion. Fra sentrum går buss nr.16 dit. Busstoppen heter Skyttervegen

Varighet: Ca 3 timer

Lengde: 7,5 km

 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

RETT UT går til Søremsåsen

I dag skal vi gå til Søremsåsen via oppgåtte stier. Søremsåsen er 277 m.o.h. og turen opp ditt gir flott utsikt over Trondheim. Vi raster der. Noen bløte myrpartier på ...

Kontaktinformasjon: