RETT UT går til Vikerauntjønna

Fellestur

Dato
17. september 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Idag blir vi bedre kjent med et flott område av Strindamarka, med en lokalkjent turguide. Vi følger enten sti opp mot Estenstadhytta, eller  går på en vei sørover som tar av ved østsiden av Vikarauntjønna (se kart).

Det er en liten parkeringsplass som er oppmøtepunkt like ved der turstien tar av mot Estenstadhytta, like hittenfor Vikarauntjønna (tjønna ligger noen hundre meter før Solbakken skole når en kommer fra Dragvollsiden.

Kan være litt vanskelig å få øye på parkeringsplassen, må ta av til høyre og kjøre ca 50 meter fra hovedveien.

Oppmøte:

Møt opp på bussen til Sæterbakken eller kom til parkeringplassen like ved Vikerauntjønna (tjønna ligger noen hundre meter før Solbakken skole når en kommer fra Dragvollsiden).

En kan ta buss nr 10 fra sentrum. Gå av på Sæterbakken.

Varighet: 2-3 timer

Lengde: ca 6-8 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går til Vikerauntjønna

Idag blir vi bedre kjent med et flott område av Strindamarka, med en lokalkjent turguide. Vi følger enten sti opp mot Estenstadhytta, eller  går på en vei sørover som tar ...