RETT UT tur og julequiz Rønningen

Fellestur

Dato
4. desember 2019 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Årets siste RETT UT tur går til Rønningen og det er mulig å bli med på julequiz om du har lyst. Husk hodelykt.

Oppmøte: Smistad parkeringsplass kl 17.30. Fra sentrum kan du ta buss nr. 23 til Granåsen VM- anlegg. Det er litt under 2  km å gå opp til Smistad parkering i Smistadvegen fra bussholdeplassen. Smistad parkering ligger på høyre side. 

Varighet: 3-4 timer
Lengde: 6 km t/r

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT tur og julequiz Rønningen

Årets siste RETT UT tur går til Rønningen og det er mulig å bli med på julequiz om du har lyst. Husk hodelykt. Oppmøte: Smistad parkeringsplass kl 17.30. Fra sentrum ...