RETT UT går til Månen

Fellestur

Dato
27. august 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I dag går vi på skogstier i Estenstadmarka. På veien stopper vi ved "Burmaklippen", Trondhjems trolltunge, og nyter utsikten der. Nedenfor denne klippen ligger det som på folkemunne kalles Burmadalen. Navnet skal ha oppstått under byggingen av Estenstadvegen da krigen i Burma var det store samtaleemnet blandt arbeiderne. Etter å ha besøkt Burmaklippen, går vi mot Månen.

Oppmøte: KL. 11:00 på Dragvoll bussholdeplass. Fra sentrum kan du ta buss nr. 12 eller 3.

Varighet: Rundt 3 timer

Lengde: ca 7 km.

 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

RETT UT går til Månen

I dag går vi på skogstier i Estenstadmarka. På veien stopper vi ved "Burmaklippen", Trondhjems trolltunge, og nyter utsikten der. Nedenfor denne klippen ligger det som på folkemunne kalles Burmadalen. ...

Kontaktinformasjon: