Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Dugnad

Fra dato
6. september 2019 kl. 16:00
Til dato
8. september 2019 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Maling, Ungdomsdugnad
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte!

Helgen 6.-8. september drar vi til Orkelsjøhytta i Oppdal kommune for å bytte ut kledning og legge på vindsperre på den ene hytteveggen. Som deltaker trenger du ingen spesielle kvalifikasjoner for å bli med på dugnad annet enn at du har lyst til å gjøre en innsats ute på fjellet! Det blir mye kos og hygge ved siden av arbeidet på denne dugnaden, og det kreves ingen forkunnskaper. Velkommen med!

Turen er gratis og åpen for personer mellom 13 og 26 år, av og for oss unge! Avreise fra Trondheim fredag ettermiddag, hjemkomst søndag kveld. Det er bilvei helt frem. Spørsmål eller nysgjerrig? Kontakt dugnadsleder Mathias Paulsen Sellevold (mathias_paulsen@icloud.com). Litt flere detaljer finner du på siden https://trondelag.dntung.no/dugnad/ . 

 

Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte! Helgen 6.-8. september ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: post@tt.no