RETT UT går fra Byneset

Fellestur

Dato
18. juni 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Flott tur fra Byneset , starter ved Berg bedehus fra bussholdeplass deretter videre til Bergskaret, så til Marka, som er en gammel gård. Videre langs Skjellbreia til Stykket før vi ender opp på Lian.

Oppmøte: Kl. 11:00 Berg bedehus, buss nr 75 til Spongdal kjører forbi. Gå av på Berg holdeplass. Buss nr. 75 går kl. 10.09 fra Kongensgt. K1.

Retur: Trikk fra Lian
Varighet: ca 4 timer
Lengde: ca 10 km.   

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT-turer er gratis og uten påmelding.

Det er ikke tillatt med hund på RETT UT turer.

RETT UT går fra Byneset

Flott tur fra Byneset , starter ved Berg bedehus fra bussholdeplass deretter videre til Bergskaret, så til Marka, som er en gammel gård. Videre langs Skjellbreia til Stykket før vi ender ...

Kontaktinformasjon: