RETT UT oppsøker kulturminner i Bymarka

Fellestur

Dato
29. mai kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I kveld går turen fra parkeringsplassen ved Baklidammen. Vi skal besøke noen plasser der det har vært aktiviteter i marka for en del år tilbake. Blant anna skal vi innom steder der det tidligere har vært bebyggelse, kol-miner og gammel åker. Vi tar en rast/pause ved Helkansetra, så ta gjerne med mat og drikke. 

Oppmøte: KL. 17.30 Baklidammen. Buss nr. 8 eller nr. 18 til Byåsen Butikksenter. Derfra 20 minutter å gå til Baklidammen, en turleder starter fra bussholdeplassen ved Byåsen Butikksenter kl. 16:50 hvis noen ønsker følge fram til Baklidammen.

Varighet: Rundt 3 timer

Lengde: ca 5- 6 km.

 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

RETT UT oppsøker kulturminner i Bymarka

I kveld går turen fra parkeringsplassen ved Baklidammen. Vi skal besøke noen plasser der det har vært aktiviteter i marka for en del år tilbake. Blant anna skal vi innom ...