RETT UT på grottetur

Fellestur

Dato
24. april kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Polsmohule-turen

Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve.

Underveis på turen går vi forbi en spennende hule, kalt Polsmohula. Vi tar en ekspedisjon inn i hula på denne turen! Det kan være litt bløtt ved inngangen og en trenger hodelykt.

Turen går på god sti i kupert terreng fra Lade kirke, via Ladekaia til Polsmohula, hvor vi tar en rast. Derfra videre til Sponhuset og via Ringve tilbake til Lade kirke.

Oppmøte: KL. 17.30 ved Lade Kirke. Buss nr. 4 til Ladeveien eller buss nr. 3 til Lade Gård.

Varighet: ca 3 timer

Lengde: 5-6 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT på grottetur

Polsmohule-turen Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve. Underveis på turen går vi forbi en spennende hule, kalt Polsmohula. Vi tar en ekspedisjon inn i hula på denne ...