Dugnad på Schulzhytta 3. - 10. april.

Dugnad

Fra dato
3. april kl. 08:00
Til dato
10. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Maling, Vasking, Rydding, Flislegging, Rørleggerarbeid, Snekring.
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nå har du sjansen til å bidra til at norges minste og mest miljøvennlige betjente hytte skal bli enda finere. Om du er glad i linoljemaling, er dette noe for deg. Nå skal vi male opp kjøkkenet og deler av resepsjonen, og kanskje rekker vi deler av spisesalen også? Dessuten skal vi friske opp litt i kjelleren med oppgradering av dusjene og hvit slemming på murveggene. 

Dette er en litt spesiell dugnad. Vertinne Mari kommer til å komme opp helga 30. mars, og så er ho der til påska er over 22.april. De som vil hjelpe til, kan kommme når de vil, og være så lenge de vil. Du kan enten gå inn og ut på ski (17 km i skog- og fjellterreng hver vei), eller være med skuter inn onsdag 3. aprli, søndag 7. april eller onsdag 10. april. Du kan være noen dager, eller to uker. Ta kontakt, så finner vi ut hva som passer best. Det kommer til å være en representant fra Driftsavdelinga i Trondhjems Turistforening tilstede fra onsdag 3. til onsdag 10. 

TT stiller med transport onsdag 3., søndag 7. og onsdag 10., og vi sørger for mat og overnatting. 

Dugnad på Schulzhytta 3. - 10. april.

Nå har du sjansen til å bidra til at norges minste og mest miljøvennlige betjente hytte skal bli enda finere. Om du er glad i linoljemaling, er dette noe for ...

Kontaktinformasjon: